Prachtige laatste thuiswedstrijd Najaar 2022!

Afgelopen zaterdag speelden Avanti 1 en Avanti 2 dit seizoen voor het laatst thuis. Het in grote getalen opgekomen publiek genoot onder het genot van een versnapering van fabuleuze wedstrijden!

Avanti 1 wist in een waar spektakelstuk met 6-4 te winnen van Tempo Team. Ronald Vijverberg en Vincent Swart wisten beiden tweemaal te winnen. Steven Pouw won eenmaal en samen met Vincent het dubbelspel. Door deze prachtige overwinning, waar de ene rally nog mooier was dan de ander, behoud Avanti 1 haar 2e plek in de 2e divisie.

Het al uit de 3e divisie gedegradeerde Avanti 2 speelde verdienstelijk met 5-5 gelijk tegen DOV. Uitblinker Dennis Roggeveen won 3x en het dubbelspel samen met David Saunders. David wist zelf ook 1x te winnen in het enkelspel. Gideon Herschel was wat onfortuinlijk gezien zijn 2 nederlagen met 11-9 in de 5e game.

In de afdeling wist Avanti 4 in de 1e klasse handhaving veilig te stellen door een 5-5 gelijkspel tegen TOG. De eervolle vermelding gaat naar Bas Pannebakker die zijn 3 enkelspelen overtuigend wist te winnen. In dezelfde klasse won Avanti 5 met 6-4 van Vriendenschaar. In dit team wist kopman Dennis Pronk een hattrick op zijn conto bij te schrijven. Avanti 6 ging in de 3e klasse met 6-4 onderuit tegen ATTC 3.

Duo 1 verloor met 3-2 van Vriendenschaar, Duo 2 won onder aanvoering van Gerwin Bomhof met 4-1 van VVV en Duo 3 won met 1-4 in de derby van Scylla. Door deze uitslagen staat Duo 1 in de gevarenzone in de 2e klasse, terwijl Duo 2 en Duo 3 een kleine kans hebben op het kampioenschap in de 5e klasse!

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail