Louter overwinningen Avanti Teams!

Louter overwinningen Avanti Teams!

De 7e speelronde als hoogtepunt van het seizoen? Alle Avanti teams wisten hun wedstrijden te winnen!

Avanti 1 wist onder leiding van de herboren Steffen Greup met 9-1 te winnen van FTTC. Steffen verloor hierbij geen game! Simon Goessens deed het ook vrij aardig met winst in al zijn wedstrijden. Ronald Vijverberg gunde de tegenstanders nog een puntje. Door deze overwinning staat Avanti 1 er met een 2e plek opeens weer vrij goed voor in de 2e divisie!

In de 3e divisie won Avanti 2 netjes met 6-4 tegen Scyedam. Dennis Roggeveen speelde sterk en won driemaal. David Saunders deed ook wat van hem verwacht mag worden en won 2 wedstrijden. Helaas kwam Gideon Herschel niet tot winst. Ondanks deze nette overwinning lijkt degradatie nog steeds onvermijdbaar…

In de hoofdklasse won Avanti 3 met 9-1 van De Treffers. Roy Kastelein en Edu Lamtara bleven wederom ongeslagen. Nena Zantman was zo sportief om de tegenstanders met een punt naar huis te laten gaan. Avanti 4 behaalde een zwaarbevochten 6-4 overwinning tegen Tavenu in de 1e klasse. Bas Pannebakker, Andre Wiersma en Arnout van den Top wisten allen twee keer te zegevieren. Avanti 5 won in dezelfde klasse met 7-3 van Overschie. Wouter Pouw (3x), Dennis Pronk (2x) en Martijn Bisschop (1x) verzorgden de Hazerswoudse productie.  Avanti 6 won in de 3e klasse met 7-3 van Reeuwijk waarbij vooral de drie overwinningen van talent Martijn Hogenboom opvielen. Eric Kneulman (2x) en Robert van Nierop (1x) deden de rest.

In de duo had Duo 1 een vrije week. Duo 2 stuurde DHC gedesillusioneerd naar huis met 5-0. Chris van Wetten en Jan Verbakel waren meedogenloos. Tot slot wist Duo 3 met 3-2 te winnen van regiogenoot Scylla. Ralph en Peter wisten dit met een mooie teamprestatie te bewerkstelligen.

 

 

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail