Landelijke teams verder in de problemen, goede resultaten afdeling

Landelijke teams verder in de problemen, goede resultaten afdeling

Afgelopen zaterdag kwamen de landelijke teams weer in actie in de eigen SafeConArena. Helaas werd het goede vertoonde spel niet altijd beloond met een overwinning.

Avanti 1 kwam in eigen huis met 3-2 voor tegen koploper Smash. Ronald Vijverberg won 2 potten en samen met Vincent Swart in een waar spektakelstuk het dubbelspel. Daarna deden de talenten van Smash er nog een schepje bovenop en dit was de Hazerswoudse equipe te machtig. Einduitslag: 3-7.

Avanti 2 verloor geflatteerd met 3-7 tegen Middelburg. De beslissende 5e game viel te vaak net de verkeerde kant op voor de thuisploeg. David Saunders (2x) en Dennis Roggeveen (1x) zorgden voor de punten.

In de afdeling won Avanti 3 onder leiding van kopman Edu Lamtara met 7-3 van HTTV. Edu wist wederom zijn drie wedstrijden te winnen en behoud hiermeer zijn 100% score in de hoofdklasse. Avanti 4 is verder in de problemen gekomen door een 6-4 nederlaag bij Taverzo in Zoetermeer. Daniel, Peter en Andre wonnen allen eenmaal en gezamenlijk het dubbelspel. Avanti 5 won met 3-7 van Papendrecht. Vooral de 3 overwinningen van Tim van der Lans springen hierbij in het oog. Tot slot Avanti 6 wat maar blijft winnen. Ditmaal moest Sassem er met 4-6 aan geloven. Kopvrouw Linda Morssink gaf wederom het goede voorbeeld getuige haar 3 mooie overwinningen.

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail