Landelijke teams ten onder, afdelings teams in vorm

In de tweede speelronde stonden er uitwedstrijden op het programma voor de twee landelijke teams. In de afdeling kwamen niet alle teams in actie vanwege verzette wedstrijden.

Avanti 1 verloor in de 2e divisie enigzins verrassend op bezoek bij FTTC in Franeker met 6-4. Kopman Ronald Vijverberg wist met een hoop serivce geweld 2 keer te winnen. Steven Pouw speelde goed, maar kwam niet verder dan 1 keer winst. Vincent Swart was hopeloos uit vorm en kwam niet tot winst. Gelukkig wisten Steven en Vincent samen wel voor de 2e maal gezamenlijk het dubbelspel te winnen.

Avanti 2 verloor in de 3e divisie nipt met 6-4 van Scyedam. Dennis Roggeveen toonde verbetering tov vorige week en won keurig 2 van zijn 3 enkelspelen. Gideon Herschel en David Saunders kwamen beiden tot eenmaal winst.

In de afdeling kwamen Avanti 3 en Avanti 4 niet in actie ivm verzette wedstrijden. Avanti 5 kwam daarentegen wel in actie en wist in de 1e klasse thuis met 6-4 te winnen van ATTC in een erg mooie wedstrijd. Wouter Pouw en Dennis Pronk wonnen beiden tweemaal en Tim van der Lans wist een keer te winnen. Samen met Wouter won Tim ook het dubbelspel. Een zeer mooie start van Avanti 5! Avanti 6 won in de 3e klasse uit met 4-6 bij Reeuwijk. Eric Kneulman en Linda kwamen tot 2 overwinningen. Rens Jacobs kwam tot 1 overwinning en wist samen met Linda overtuigend te winnen in het dubbelspel.

In de duo competitie verloor Duo 1 nipt met 2-3 van Twenty-one Up. Johan Langelaar en Eric Kneulman wisten beiden eenmaal te zegevieren. Het slotakkoord was voor Duo 2 wat overtuigend met 0-5 won van DHC in Delft. Chris van Wetten en Jan Verbakel waren oppermachtig en gaven geen punt cadeau aan de tegenstanders!

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail