Jeugdcompetitie halverwege

Na een korte winterstop begon de voorjaarscompetitie de eerste week van februari. Inmiddels zijn de jeugdteams op de helft van de competitie. Hieronder een verslagje over hoe onze jeugdteams ervoor staan.

Het eerste team komt net als vorig seizoen uit in de promotieklasse. Ferry is helaas gestopt en verder is het team hetzelfde gebleven. Martijn (Hoogenboom), Joep en Stijn begonnen sterk met een 9-1 overwinning. Daarna kwam er wat zand in de motor: van de laatste 4 wedstrijden werd er 3 keer verloren en 1 keer gelijkgespeeld. De boys staan momenteel op de 5e plek. De achterstand op de nummer 4 is klein, dus er is nog van alles mogelijk!

De samenstelling van het tweede team is ongewijzigd en ook in de voorjaarscompetitie mogen zijn laten zien wat ze kunnen in de 3e klasse. Het team heeft spannende partijen gespeeld, maar trok helaas 4x aan het kortste eind en 1x werd er gelijkgespeeld. Jesse en Bianca laten zien goed mee te kunnen en hebben ongeveer de helft van hun potjes gewonnen. Martijn (de Wilde) laat zien dat hij stappen maakt en heeft al meer gewonnen dan het afgelopen seizoen! Micha heeft nog wat meer tijd nodig om te wennen en heeft helaas nog geen winstpartij achter zijn naam staan. Bianca en de boys staan nu 6e; wie weet kunnen zij in de tweede helft nog mooie dingen laten zien!

Dit seizoen is er een nieuw team bij: Silke, Siep, Simon en Julijan spelen allemaal voor het eerst in de pupillen duo competitie. Alle 4 hebben ze al heel knap partijen gewonnen! Het team heeft van de eerste 5 competitiewedstrijden er 3 gewonnen en 2 verloren. Ze staan op de vierde plek en hebben slechts 1 punt minder dan de nummer 3. Dit piepjonge team is goed begonnen en misschien zit er nog meer in het vat.

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail