Jeugd: competitieslot en Joep door naar halve finale NJM!

Zaterdag 11 december werd de laatste competitieronde van de jeugdteams afgewerkt. Het eerste team speelde tegen Taverzo. Martijn, Joep en Ferry kenden een lastige middag in Zoetermeer: ze kwamen helaas niet tot winst. Ondanks deze forse nederlaag behielden de boys hun 4e plek. Een mooie prestatie in de sterke hoofdklassepoule!

Team twee trad aan tegen Slierdrecht. Kopman Jesse, Bianca en Micha vochten voor wat ze waard waren, maar Sliedrecht was een maatje te groot. Dit team wisten geen punten te pakken. Uiteindelijk zijn Jesse, Bianca, Micha en Martijn op de vijfde plek geëindigd in de 3e klasse.

Zaterdag 18 december speelde Joep de kwartfinale van de nationale jeugdmeerkampen bij TTV Twello. Deze ronde zou eigenlijk op 4 december plaatsvinden, maar door de aanvullende maatregelen was het organisatorisch niet mogelijk om dit door te laten gaan in Almere. Dankzij de medewerking van 10 clubs kon de kwartfinale van de NJM 2 weken later toch gespeeld worden.

In Twello zat Joep, uitkomend in de categorie jongens onder 15, in een vijfkamp en streed om 3 plekken voor de halve finales. Joep had een hele goede dag en won knap 3 van de 4 wedstrijden. Zo werd hij 2e in zijn poule en wist zich overtuigend te plaatsen voor de volgende ronde! Joep, heel knap gedaan!

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail