Gemengde gevoelens landelijke teams bij einde seizoen

Zaterdag 27 november speelden Dames 1 en Heren 1 hun laatste wedstrijd van het seizoen thuis bij Avanti. Heren 2 speelde uit tegen Bergeijk.

Dames 1 won met 5-2 van Hilversum. Kopvrouwen Nena Zantman en Anthira van Wensveen wisten beiden twee keer te winnen. Christel Petiet wist één van haar twee spannende wedstrijden om te zetten in winst. De dames zijn het seizoen geëindigd op een verdienstelijke 3e plek in de 1e divisie.

Heren 1 won met 4-3 van SVE. Vincent Swart won zijn beiden enkelspelen. Martin Groenewold wist eenmaal te zegevieren. Olaf Stolwijk bleef helaas met lege handen achter. Het dubbelspel werd wel gewonnen door Vincent en Martin. De heren bleven ondanks de winst met een lichte kater achter aangezien zij, ondanks een sterk seizoen, op onderling resultaat zijn gedegradeerd uit de 1e divisie.

Heren 2 ging met 9-1 hard onderuit tegen Bergeijk. Steven Pouw en Edu Lamtara wisten niet te winnen. Bjorn Pluijm redde de eer met een mooie zege op de afzwaaiende Mandemakers. Degradatie uit de 2e divisie is hiermee een feit.

Volgend seizoen komt er een team bij op de zaterdag. Avanti 3 is met verve kampioen geworden in de hoofdklasse! De groei van 3 naar 4 landelijke teams is een mooie impuls en laat zien dat Avanti flink aan de weg aan het timmeren is.

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail