Dames halen uit, Heren ten onder

Dames halen uit, Heren ten onder

Zaterdag 9 oktober speelden Dames 1, Heren 1 en Heren 2 gezamenlijk thuis. Dit leverde wisselende resultaten op.

Te beginnen met Dames 1! De Dames waren in bloedvorm. Het arme Assen had helemaal niets in te brengen tegen het ontketenende trio Sharon van Zelderen, Nena Zantman en Anthira van Wensveen. Uitslag 7-0! Vooral de twee duidelijke zeges van de in goede vorm verkerende Sharon zijn een mooie opsteker voor het team. Met deze uitslag zijn de dames opgeklommen naar de gedeelde 1e plek in de 1e divisie. Dit beloofd wat voor de rest van het seizoen!

Heren 1 leed een geflateerde 0-7 nederlaag tegen titelfavoriet SKF. Maar liefst 4 wedstrijden werden in de beslissende 5e game verloren. Daarmee deden Ronald Vijverberg, Olaf Stolwijk en Vincent Swart zich ditmaal behoorlijk tekort. Ondanks het goede spel werd er dus niet gewonnen waardoor de heren zich voorlopig tevreden moeten stellen met een 6e plek in de 1e divisie.

De reserves van Heren 2 kregen tafeltennisles van de ervaren mannen van Bergeijk. Bernou Wagenaar wist bijna te stunten tegen Pascal van Gemert, maar bleef net als David Saunders op 0 overwinningen staan. Invaller Dennis Roggeveen liet wederom zijn potentie zien met een mooie overwinning op nestor Erwin Andriessen. Uitslag: 1-9

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail