AVANTI BREIDT HAAR KADER UIT!!

Dinsdagavond 16 augustus zijn de handtekeningen gezet onder de contracten van twee nieuwe jeugdtrainers. Na pittige onderhandelingen bij de Hazerswoudse tafeltennisvereniging, die tot diep in de avond duurden, kon de vlag uit.

De twee nieuwe trainers, te weten Jeroen Barendse (foto links) en Tim van der Lans (foto rechts), starten dit seizoen met de jeugdtrainingen op woensdag- en vrijdagmiddag.

“Toen ik gevraagd werd om training te geven bij Avanti klonk dit als muziek in de oren. Met zo’n enthousiaste jeugdgroep is het lastig nee zeggen!”, aldus de kersverse trainer Jeroen. Jeroen geeft op dit moment ook training bij Taverzo aan de jeugdgroep, dus aan ervaring geen gebrek. “Het beste van twee werelden, al zeg ik het zelf”, voegde Jeroen er nog aan toe.

Tim loopt al langer rond bij Avanti. Als fanatieke speler heeft hij al flink wat trainingsuren in de zaal gemaakt. “Om nu eens aan de andere kant van de zaal te staan, als trainer, is voor mij een droom die uitkomt”. Tim blinkt uit in zijn inzet en wil dit graag overbrengen aan de jeugdleden van Avanti.

“Het is aan ons om het beste uit de jeugdleden naar boven te halen, zowel op technisch en tactisch gebied als op spelplezier. Iets wat ons op het lijf is geschreven!”

Aan enthousiasme bij beide heren geen gebrek.

Het bestuur van Avanti is blij met de komst van Tim en Jeroen. Hiermee heeft de vereniging twee kwalitatief hoge trainers aangetrokken die barsten van de energie en enthousiasme. “Ook voor ons is dit een droom die uitkomt!”, aldus bestuurslid Steven.

Als laatste wenst het bestuur van Avanti Jeroen en Tim heel veel succes en plezier met het trainerschap en heten ze bovenal van harte welkom.

 

 

 

 

 

 

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail