AANPASSING CORONA-MAATREGELEN PER 28 NOVEMBER 2021

Vanaf 28 november, 05.00 uur, zijn de volgende corona-maatregelen van de Rijksoverheid in ieder geval voor de duur van 3 weken van toepassing.

• Het gehele clubgebouw inclusief kantine is vanaf 17.00 uur gesloten. Dat betekent dat alle avondtrainingen vervallen alsmede de jeugdtrainingen op de woensdag- en vrijdagmiddag.
  • Voor iedereen vanaf 18 jaar is een coronatoegangsbewijs (QR-code) + ID verplicht in het gehele Avanti-gebouw, in de kantine vanaf 13 jaar.
  • Een mondkapje is verplicht binnen het gebouw wanneer men zich verplaatst. Tijdens het sporten is het niet verplicht.
  • Iedereen van 18 jaar en ouder houdt 1,5 m afstand tot volwassenen en jongeren vanaf 13 jaar.
  • Publiek is niet toegestaan bij trainingen en wedstrijden.
  • Een vaste zitplaats is verplicht in de kantine. I.v.m. de 1,5 m afstand houden zijn er minder zitplaatsen beschikbaar in de kantine.

En verder blijven de volgende regels van toepassing:

• Heb je klachten, kom niet naar Avanti, maar blijf thuis en laat je testen bij de GGD.
  • Was bij aankomst en weggaan bij Avanti je handen met water en zeep of desinfecteer ze.
  • Schud geen handen, hoest en nies in je ellenboog, gebruik papieren zakdoekjes en gooi ze na gebruik weg.

Bestuur ttv. Avanti

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail