Nieuws van het Bestuur - Oktober 2019 / 1

Vrijwilligers dag!

Op zaterdag 26 oktober organiseert Avanti een dag voor de vrijwilligers. Deze dag zal in het teken staan van de mensen die ervoor zorgen dat de vereniging een begrip is in Hazerswoude-Dorp en omstreken. Van oud-papier lopers tot plantenverkopers tot barpersoneel, u bent  allen van harte welkom!

We beginnen de dag met een leuke activiteit om 16:00 uur. Rond de klok van 18:00 kan men aanschuiven voor een gratis verzorgde maaltijd en 2 drankjes naar keuze. Op een gezellige dag!

Gebruik uw Rabo Clubsupport stem.

Bent u lid van de Rabobank Groene Hart Noord? Gebruik dan uw stemmen om locale verenigingen te steunen. Het moge duidelijk zijn dat wij graag minimaal 1 van de 5 stemmen van u ontvangen. Dank alvast voor uw support.

Klik hier voor meer informatie.

TTV Avanti koppelklaverjas toernooi.

Het regent weer pijpenstelen en de herfst is aangebroken  dus het wordt weer tijd om de klaverjas-hand te oefenen. Het  TTV Avanti koppelklaverjas toernooi vraagt immers om een goede voorbereiding.

Voorlopig staat 27 December gepland voor dit legendarisch toernooi. Mis het niet en zet het alvast in uw agenda.