Nieuwsbrief 22 maart 2018

'Samen sporten samen genieten' ook bij Avanti

Stichting Actief Rijnwoude en Alphen Beweegt hebben de handen ineen geslagen en komen met een nieuw sportief project voor volwassenen en ouderen: 'Samen sporten en samen genieten'  Vanaf maandag 5 maart tot en met vrijdag 13 juli kunnen volwassenen kennismaken met 6 verschillende sporten op 6 verschillende locaties in voormalig Rijnwoude. Avanti is een van de locaties. Op maandagmorgen van 9.30-11.30 uur kan tafeltennis worden gespeeld. Hoe werkt het? Nadat een strippenkaart is aangeschaft kun je zelf naar de locatie op de afgesproken tijd. In totaal kan 12x een sport beoefend worden. Zijn de strippen op dan hopen we dat de deelnemer zelf kan bepalen welke sport of vereniging het beste past. Voor de aanschaf van een strippenkaart of voor meer info kun je contact opnemen met Linda Timmermans Linda@actief-Rijnwoude.nl

Uiteraard kan iedere senior (55+) die op maandagmorgen een keertje wil langskomen om tafeltennis uit te proberen ook zonder strippenkaart bij Avanti terecht. De meerwaarde van de aan te schaffen strippenkaart is echter dat je 6 verschillende sporten kunt beoefenen.

Zaterdag a.s. Super Saturday: Be there!

Een werkelijk fenomenale middag staat ons zaterdag 24 maart te wachten. Heren 1 speelt de clash tegen medekoploper Hilversum met vice Hazerswouds kampioen Cosmin Stan in de gelederen. Dames 1 wil de tweede plaats in de stand vasthouden door tegen Disnierats op zoek te gaan naar een mooi resultaat.

Heren 2 en 3 strijden voor handhaving en hebben de stijgende lijn inmiddels te pakken. Zaterdag gaan beide teams wederom voor een goed resultaat.

Na afloop kunnen de keeltjes geschraapt worden, we gaan immers op zoek naar The Voice of Hazerswoude. Geef je hieronder op met het nummer welk je ten gehore wilt brengen of doe dat aanstaande zaterdag. Ron Laken is favoriet maar de concurrentie zal moordend zijn. Naast de eretitel staat er een heerlijke fles wijn te wachten voor winnaar.

Tijdens de wedstrijden zullen de bitterballen traditiegetrouw weer rondgaan en aan de tap zullen heerlijke lekkernijen worden gebrouwen. Een feest dus om toptafeltennis te zien in bourgondische stijl.

19:00 uur

Het eetcafé onder leiding van chefkok Louigie een bijzonder hoogstaand buffet voorschotelen. Na afloop van de landelijke wedstrijden kunnen spelers en toeschouwers namelijk genieten van een overheerlijk Surinaams buffet met onder meer:

– Nasi Trafesie
– Surinaamse roti

Reserveer via facebook om zeker te zijn van een vol buikje of doe dat anders zaterdag aan de bar. We hopen U allen te mogen begroeten!

21:00 uur
The Voice of Avanti!
Een deskundige jury zal uiteindelijk de winnaar bekend maken.

Mis dit niet en check aanstaande zaterdag vanaf 15:00 uur in bij Avanti!

Kom je ook naar de Algemene Ledenvergadering?

Op maandagavond 26 maart wordt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) gehouden. De agenda is weer boordevol zaken die jou als lid aangaan. Je bent van harte welkom. Aanvang 20.00 uur.

Thuis-agenda

Vrijdag 23 maart:

20.00 uur: Afdelingscompetitie Senioren

Avanti 7 - Salamanders 6

Avanti 1 (duo) - Salamanders 1

Avanti 2 (duo) - SETT 1

Avanti 3 (duo)- VVV 5

Zaterdag 24 maart:

15.00 uur  Landelijke senioren

Avanti 1 (H) - Hilversum 1

Avanti 1 (D) - Disnierats 1

Avanti 2 - Disnierats 1

Avanti 3 - Alexandria '66 1

Avanti 4 - Scyedam 2 (playoffs hoofdklasse)

Zondag 25 februari

14.00 uur:

Elke zondagmiddag is de zaal om 14.00 uur open om te komen tafeltennissen. Neem je vriendjes, vriendinnetjes, pappa, mamma, broertjes, zusjes etc gerust mee. Zegt het voort!