Nieuwsbrief 28 september 2017

Aanstaande zaterdag: heet middagje in Hazerswoude!

Zaterdag spelen de vlaggenschepen van Avanti voor de 2e keer dit seizoen thuis. Het belooft een bijzonder heet middagje te worden vol met strijd, toptafeltennis en emotie. Onderstaande wedstrijden staan op het programma.

1e divisie:
Dames 1 – Vriendenschaar 1 & Heren 1 – Veluwe 1

Twee regelrechte krakers in de 1e divisie voor onze teams. De dames krijgen bezoek van de Goudse buren die dit seizoen een serieuze concurrent zijn voor de titel. Onze eigen heldinnen kennen echter ook een uitstekende start waardoor dit een bijzonder spannend duel lijkt te gaan worden.
Onze mannen zijn door de 10-0 zege van vorige week terugekeerd in de (sub)top. Zaterdag zal het andere koek worden voor de Azurri. De Veluwe bestaat namelijk uit de gebroeders Van Spanje die het moeten hebben van veel emotie en strijdlust. Samen met de absolute kopman Paul Haldan zal het een pittige test worden. Simon, Steffen en Frank staan er echter goed op en gaan met vertrouwen de wedstrijd tegemoet.

2e divisie:
Heren 2 – Belcrum 1 & Heren 3 – Scylla 2
Beide reserve teams van Avanti willen zich dit seizoen handshaven in de 2e divisie. Na een wisselende start lijken er mogelijkheden aanstaande zaterdag. Onze mannen zullen vol gas geven om aan de goede kant van de score te eindigen.

Publiek
De 1e thuiswedstrijd was uitstekend bezocht met 50 toeschouwers en hopelijk mogen onze helden zaterdag ook weer een volle bak begroeten. Natuurlijk is er meer te beleven naast toptafeltennis. Een overheerlijke kaart aan hapjes, verschillende speciaal biertjes op de tap, de klassieke bitterbal en live muziek van Ronnie Laken maken een bezoekje aan de SafeCon Arena meer dan de moeite waard. Hopelijk tot zaterdag!

Barnieuws

Koffie

Tjidens de in het voorjaar gehouden ALV hebben leden gevraagd of het mogelijk is andere koffie in het clubhuis te schenken. In de herfstperiode worden er 3 nieuwe melanges getest. Niet tegelijkertijd, maar na elkaar. Koffiedrinkers worden in de gelegenheid gesteld om feedback te geven via een formulier dat naast de bar is opgehangen. Na de test zal een beslissing over de koffie worden genomen. De feedback zal hierbij nadrukkelijk worden betrokken.

Bier

Een andere wens vanuit de ALV was een ander biermerk op de tap te zetten. Omdat we werkten met tapzuilen van Warsteiner was dat lastig te realiseren. Daarom zijn in de zomerperiode eigen tapzuilen aangeschaft waardoor er nu zelfs een keuze uit 4 biermerken kan worden gemaakt. Jupiler, Hertog Jan en de speciaalbieren, Brugse Zot en Texels Skuumkoppe.

Barprijzen

Om te kunnen voldoen aan de norm die zegt dat sportverenigingen hun inkoopprijzen moeten verdubbelen bij de verkoop van consumpties zijn de barprijzen aangepast. Dit is meteen meegenomen nij de introductie van het nieuwe kassasysteem.

Vrijdagavond dienst

Els Russchenburg gaat voortaan de koffiediensten op vrijdagavond verzorgen. Het werd steeds lastiger om hiervoor vrijwilligers te vinden. We zijn blij dat Els deze taak op zich wil nemen.

Weekendagenda

29 sept 20.00 u:

Avanti 5 - Docos 1

Avanti 6 - Salamanders 4

Avanti 8 - Salamanders 11

Duo: Avanti 3 - Docos 6

30 sept 10.30 u:

Jeugd:

Avanti 1 - Rijnsoever 1

Avanti 2 - Salamanders 3

30 sept 15.00 u:

Avanti 1 (D) - Vriendenschaar 1

Avanti 1 (H) - De Veluwe 1

Avanti 2 - Belcrum 1

Avanti 3 - Scylla 2

Avanti 4 - TOG 1

1 okt. 14.00 u

Zaal open om te komen tafeltennissen. Neem je vriendjes, vriendinnetjes, pappa, mamma, broertjes, zusjes etc gerust mee. Zegt het voort!