Nieuwsbrief 14 september 2017

Super saterday!

Aanstaande zaterdag mogen de vlaggenschepen voor de eerste keer dit seizoen weer aan de bak. Na een welverdiende zomerbreak zullen de Azurri giganten wederom de strijd aangaan om zo hoog mogelijk te eindigen. Zaterdag zal er worden aangetreden in de eigen SafeCon Arena en staan er gelijk fantastische wedstrijden op het programma.

1e divisie: Dames 1 – Hilversum 1 , Heren 1 – Vriendenschaar 1

Zowel de dames als de heren hebben als doelstelling te komen tot de promotiepoule in de 1e divisie. Om dat te bereiken moet men bij de bovenste teams eindigen. Een pittige opgave te beginnen met voor de dames Hilversum en voor de heren streekgenoot Vriendenschaar. Vooral de herenwedstrijd beloofd een fraaie te worden aangezien Vincent Blom de kopman is bij de Goudse gasten. De voormalig Avanti speler zal nu dus zijn opwachting maken tegen onze heren. Spektakel lijkt verzekerd!

2e divisie: Heren 2 – Vriendenschaar 2 , Heren 3 – Pecos 2

Beide Avanti teams spelen een klasse hoger vergeleken met vorig seizoen. Na de knappe promotie mogen beide teams nu vol gas gaan om handhaving af te dwingen. Heren 2 speelt net als Heren 1 een leuke streekderby terwijl Heren 3 het opneemt tegen de reserves van Pecos. Bij de Oegstgeeste formatie is oud Avanti icoon Ronald Rijsdorp de kopman. Naast Vincent Blom dus ook Rijsdorp in de Avantihal. het publiek lijkt op voorhand al de winnaar!

Eetcafé open!

Na afloop van de wedstrijden zal Lougies Eetcafé haar deuren openen. Onze vijfsterren kok komt direct met een klassieker: Kip Piri Piri met salade en patat. Voor een bescheiden bedrag kunnen spelers, tegenstanders en toeschouwers weer een hapje mee eten. Iedereen is meer dan welkom om zaterdag vanaf 15:00 te komen kijken aan de Sportparklaan!

Nieuw Kassasysteem!

Sinds 7 september staat er bij onze vereniging een kassa terminal van Le Credit Sportif. Iedereen die nu een consumptie nuttigt wordt geacht dit in het kassasysteem te noteren. Daarnaast zijn de prijzen aangepast naar de huidige norm. Dit mede omdat er ook op verschillende dagen personeel ingehuurd moet worden omdat het aantal mensen wat bereid is bardienst te draaien zeer gering is.

Bonnen die in de kassa lagen en nog niet betaald zijn staan nu in het kassasysteem. Wij verzoeken de mensen deze snel te voldoen. Het kassasysteem vervangt ons huidige bonnetjes systeem geeft ons direct inzage wat er open staat. Voorkom dat je bon te lang open staat en je de rekening thuis krijgt met extra kosten. Als er een rekening open staat moet eerst de openstaande rekening worden betaald.

Bij openstaande teambonnen is het de verantwoordelijkheid van het gehele team dat de rekening wordt voldaan, verwijzen naar teamgenoten is dus niet aan de orde, je dient het zelf op te lossen binnen je team. Wil je niet op je teambon staan tijdens de competitie, laat dit weten aan de barman/vrouw.

Papieren bonnetjes zijn niet meer toegestaan tenzij er een persoonlijk akkoord is. Voor de Petanque club en woensdagavond is er een aparte regeling.

Voor vrijwilligers die wat nuttigen omdat ze zich inzetten voor de club vragen wij dit ook in het kassa systeem te noteren en weg te boeken op de juiste commissie. Dit is nodig omdat we ook de voorraden willen bijhouden. Zijn er producten die je mist in het kassasysteem, laat het even weten op onderstaand telefoonnummer.

Sta je achter de bar, zorg dan dat je de cursus verantwoord alcohol schenken hebt gedaan. Avanti krijgt een hoge boete als je dit niet hebt en achter de bar staat. Tevens dien je 18+ te zijn.

Wij vragen niet zelf te gaan experimenteren met de kassa, maar contact op te nemen voor een korte instructie (06-52730124)

Start klaverjascompetitie

Dinsdag 21 september start de klaverjascompetitie. Cor Lucas heeft de organisatie overgedragen aan Jan Timmermans.  We zijn heel blij dat Jan dit wil doen. Er wordt nog wel gezocht naar iemand die tijdens de klaverjasavonden achter de bar wil staan. Je kunt je hiervoor aanmelden via bar@ttvavanti.nl. Tijdens het seizoen is het iedere derde dinsdag van de maand klaverjassen. Aanvang: 20 uur, in de kantine van Avanti. Kom gerust een keer langs als je zin hebt!

Nieuwe Superstars!

Vorige week zijn 11 enthousiaste kinderen op woensdagmiddag gestart met de Superstar cursus. In 8 lessen, inclusief een examenles, leren de deelnemers allerlei tafeltennisvaardigheden onder leiding van Wouter Pouw en Olaf Stolwijk. Iedere deelnemer krijgt een Superstar shirt en een tafeltennisbatje. We wensen Stijn, Eva, Micha, Rick, Kelvin, Bianca, Carlijn, Niels, Jesse, Aron en Femke veel plezier en succes!

Het Avanti Promotieteam is de afgelopen maand zeer actief geweest met een clinic tijdens de huttenbouw en aanwezigheid op de jaarmarkt en de kinderuitmarkt in Hazerswoude-Rijndijk. Het is mooi dat er nu een leuke groep kinderen de  Superstar cursus volgt. Iedereen die heeft meegedaan in het promotieteam: Dank je wel voor je inzet!

Mededeling voor iedereen!

Elke zondagmiddag is de zaal om 14.00 uur open om te komen tafeltennissen. Neem je vriendjes, vriendinnetjes, pappa, mamma, broertjes, zusjes etc gerust mee. Zegt het voort!