60-JARIG JUBILEUM AVANTI !

Beste leden, vrijwilligers en oud-leden van Avanti,

Afgelopen december bestond Avanti 60 jaar, maar vanwege de corona-maatregelen kon dat helaas niet gevierd worden.

We gaan het nu vieren op zaterdag 21 mei a.s. met o.a. een dubbeltoernooi voor leden en oud-leden. De samenstelling van de dubbels vindt plaats d.m.v. loting.

De inloop op 21 mei is vanaf 13.00 uur, het toernooi start om 14.00 uur en duurt tot ca. 17.00 uur.  Ook als u niet deelneemt aan het toernooi, bent u van harte welkom.

Na afloop van het toernooi is er een gezellig samenzijn met een drankje en lekker eten (o.a. barbecue).

Als u wilt deelnemen aan het toernooi en/of wilt deelnemen aan het eten, geef u dan vóór 16 mei a.s. op via het emailadres secretaris@ttvavanti.nl of telefonisch: 06-12167314. Wilt u doorgeven of u alleen of met partner aan het eten deelneemt en of u vegetariër bent?

We hopen op een grote opkomst!

Bestuur ttv. Avanti

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail