Superstar en Duo competitie scholieren

Halverwege januari starten zowel de bekende Superstarcursus als de Scholieren Duo-Competitie.

Superstarcursus
De Superstarcursus is speciaal bedoeld om kinderen van de basisschool te leren tafeltennissen. Het Superstar-systeem draait allemaal om een leuke en sportieve manier van tafeltennis door spelletjes en oefeningen. In 8 lessen, inclusief een examenles, leren de deelnemers allerlei tafeltennis-vaardigheden. Uiteindelijk worden deze vaardigheden getoetst tijdens de examenles. Bij slagen is de deelnemer een Superstar!

De kosten voor de Superstarcursus bedragen €35,- per deelnemer. Iedere deelnemer krijgt hiervoor op 8 woensdagen in het voorjaar van 2018 training van een tafeltennistrainer, een Superstar shirt en een goed tafeltennisbatje om mee te beginnen. De eerste Superstartraining zal plaatsvinden op woensdagmiddag 17 januari 2018, dus schrijf je snel in!
De training is in de middag van 16.30 uur tot 17.30 uur zijn.

Data Superstar:
– 17 januari
– 24 januari
– 31 januari
– 7 februari
– 14 februari
– 21 februari
– 7 maart
– 14 maart

Scholieren Duo-Competitie
Vanwege te weinig inschrijvingen wordt de Duo-Competitie dit voorjaar (2018) niet gehouden. Wel is iedereen van harte welkom om op zondagmiddagen van 14.00-15.00 uur te tafeltennissen met een vriendje, vriendinnetje, broer of zus, pappa of mamma. Kom gezellig langs!