Tafeltennismateriaal en clubtenue

Avanti heeft een overeenkomst met tafeltenniswinkel TTsport, waardoor onze leden 10% korting krijgen op de aankoop van hun tafeltennisartikelen. Bestellen gaat via de contactpersoon van onze vereniging, Tonny Langeveld. Ze is te bereiken via ttartikelen@ttvavanti.nl. Op ttsport.nl kun je het materiaal uitzoeken, en om de korting te krijgen kan je vervolgens je bestelling niet op de website plaatsen, maar per bovenstaand e-mailadres aan Tonny doorgeven. Het is verstandig om eerst even bij de trainer te informeren welk materiaal het beste bij je past, zeker als nieuwe tafeltennisser.

Daarnaast heeft Avanti een clubtenue, waar de competitiespelers in uitkomen. Uiteraard is het tenue (shirt, broekje, trainingspak zijn ook apart te bestellen) ook te koop voor leden die geen competitie spelen! Ook het clubtenue kan bij Tonny besteld worden via bovenstaand e-mailadres.