Superstarcursus in september van start!

Op zaterdag 8 en woensdag 12 september zal de Superstarcursus weer van start gaan.

Avanti heeft deze zomer speciaal voor de jongste jeugd (6-9 jaar) de Superstarcursus vernieuwd. Hoofdtrainer Sundeep Singh vertelt: “We hebben nu een speciale versie van het programma ontwikkeld voor de jongere jeugd. Door middel van spelenderwijs leren en laagdrempelige oefeningen sluiten we beter aan bij de beleefwereld en de motorische vaardigheden van de doelgroep.” De vertrouwde Superstarcursus zal weer op woensdag gegeven worden, de sessies speciaal voor de jongste jeugd zullen op zaterdagochtend plaatsvinden. Op zowel woensdag (16:30 – 18:00) als zaterdag (11:00 – 12:15) zal de cursus bestaan uit 6 lessen, op de volgende data:

zaterdag 8, 15, 22 en 29 september, 6 en 13 oktober. Tijdstip: 11:00 – 12:15.

woensdag 12, 19 en 26 september, 3, 10 en 17 oktober. Tijdstip: 16:30 – 18:00.

Iedere deelnemer krijgt een Superstar shirt en kan een goed tafeltennisbatje van Avanti lenen.  De kosten bedragen €15,-. (ongeacht of je aan alleen de woensdag/zaterdag meedoet of op allebei de dagen mee wil doen).

Wil jij ook leren tafeltennissen? Meld je dan aan voor de Superstarcursus!

Locatie is de tafeltennishal van TTV Avanti aan de Sportparklaan 2 te Hazerswoude-Dorp. Langskomen om een keertje (proef) mee te trainen mag altijd en is helemaal gratis!

Meer informatie? Stuur een mailtje naar werving@ttvavanti.nl 

Direct inschrijven kan hieronder. Inschrijven is alleen mogelijk via werving@ttvavanti.nl of het inschrijfformulier hieronder.

Voor- en achternaam

E-mailadres

Leeftijd

Speeldag Superstar

Hoe bent u op de hoogte geraakt van de Superstar cursus?

Is uw kind momenteel al lid bij een andere sportvereniging?

Opmerkingen

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail