Superstarcursus

IMG_6649 superstars diploma

Op zaterdag 19 en woensdag 23 januari zal de Superstarcursus weer van start gaan.

Avanti heeft dit jaar speciaal voor de jongste jeugd (6-9 jaar) de Superstarcursus vernieuwd. Hoofdtrainer Sundeep Singh vertelt: “We hebben nu een speciale versie van het programma ontwikkeld voor de jongere jeugd. Door middel van spelenderwijs leren en laagdrempelige oefeningen sluiten we beter aan bij de beleefwereld en de motorische vaardigheden van de doelgroep.” De vertrouwde Superstarcursus zal weer op woensdag gegeven worden, de sessies speciaal voor de jongste jeugd zullen op zaterdagochtend plaatsvinden. Op zowel woensdag (16:30 – 18:00) als zaterdag (11:00 – 12:15) zal de cursus bestaan uit 6 lessen, op de volgende data:

 

Zaterdag 19 en 26 januari, 2, 9 en 16 februari, en 9 maart. Tijdstip: 11:00 – 12:15.

Woensdag 23 en 30 januari, 6, 13 en 20 februari, en 6 maart. Tijdstip: 16:30 – 18:00.

Iedere deelnemer krijgt een Superstar shirt en kan een goed tafeltennisbatje van Avanti lenen.  De kosten bedragen €15,-. (ongeacht of je aan alleen de woensdag/zaterdag meedoet of op allebei de dagen mee wil doen).

Wil jij ook leren tafeltennissen? Meld je dan aan voor de Superstarcursus!

Locatie is de tafeltennishal van TTV Avanti aan de Sportparklaan 2 te Hazerswoude-Dorp. Langskomen om een keertje (proef) mee te trainen mag altijd en is helemaal gratis!

Meer informatie? Stuur een mailtje naar werving@ttvavanti.nl. Direct inschrijven kan hieronder.

Voor- en achternaam

E-mailadres

Leeftijd

Speeldag Superstar

Hoe bent u op de hoogte geraakt van de Superstar cursus?

Is uw kind momenteel al lid bij een andere sportvereniging?

Opmerkingen