Geslaagde kids dag door MJ Tafeltennis

Geslaagde kids dag door MJ Tafeltennis

De NTTB afdeling west heeft samen met MJ Tafeltennis en TTV Avanti op zondag 4 november een openlag georganiseerd. Avanti stelde de accommodatie ter beschikking, barpersoneel en assistentie voor de jongens van MJ tafeltennis.

Het was de bedoeling de tafeltennissport te promoten bij zowel kinderen die reeds spelen, maar ook geïnteresseerden die zoekende zijn naar een sport. Er waren dan ook een aantal clubs vertegenwoordigd.

De middag begon met uitleg voor de kinderen. Er was een parcourt gebouwd met o.a. een tafeltennisrobot en een machine die lucht blaast waar de bal op blijft zweven. Zo leren kinderen goed voor de bal te staan wanneer ze slaan. Uiteraard was er nog veel meer en na het afleggen van het parcours, werd er een lunch verzorgd voor alle kinderen en ouders. Daarna is het parcours wat aangepast en sloten de jongen van MJ tafeltennis af met een spectaculaire tafeltennis demonstratie. Na afloop hebben de kinderen nog een leuke herinnering gekregen aan een leuke dag. De ouders kregen nog een toelichting wat er van een ouder met een sportend kind wordt verwacht. Zoals kinderen begeleiden naar de accommodaties supporten etc.

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Attachment

IMG_6600