Duo competitie scholieren

Scholieren Duo-Competitie
In het voorjaar 2018 organiseert TTV Avanti op zondagen een duo competitie voor scholieren!

Opzet
Deze Duo-Competitie is speciaal ontwikkeld voor kinderen van de basisschool die graag wedstrijden willen spelen tegen niveau- en leeftijdsgenoten. Deze competitie is om de week op zondag van 14:00 tot 16:00. We starten op zondag 21 januari. Tijdens deze competitie spelen de teams in duo’s wedstrijden tegen andere teams. Iedere week zal er tegen een ander duo gespeeld worden. Aan het einde van de rit wordt er gekeken welk duo-team de meeste wedstrijden heeft gewonnen. Er zijn leuke prijzen mee te winnen en deelname is helemaal gratis!

Ook als je geen vriendje of vriendinnetje hebt om een duo mee te vormen kun je je aanmelden. Dan koppelen we je aan een ander leeftijdsgenootje die ook geen partner heeft.

Bij Avanti zijn batjes en balletjes aanwezig. Locatie is de tafeltennishal van TTV Avanti aan de Sportparklaan 2 te Hazerswoude-Dorp.

Data Duo Competitie:
– 21 januari
– 4 februari
– 18 febriari
– 4 maart
– 18 maart

Meer informatie? Stuur een mailtje naar werving@ttvavanti.nl

Inschrijven? Klik hier!