De Mogelijkheden

Avanti heeft een eigen accommodatie gelegen aan de Sportparklaan te Hazerswoude Dorp. De accommodatie is voorzien van alle gemakken die te verwachten zijn bij een tafeltennisvereniging. In de zaal ligt een houten vloer, er is ruimte voor circa 9 tafels (max. 12), verder heeft Avanti een ruime, eigen, sfeervolle kantine. Door deze faciliteiten zijn we dé vereniging voor tafeltennis voor de regio, waaronder naast Hazerswoude Dorp ook Benthuizen, Hazerswoude Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn en Boskoop.

De contributiebedragen 2018 zijn als volgt vastgesteld in de Algemene Ledenvergadering van 28 maart 2018:

Senioren competitie spelend € 141,00
Senioren basislidmaatschap €   90,00
Junioren competitie spelend € 107,00
Junioren basislidmaatschap €   73,00
Duo-competitie senioren woe.avond €   57,00
Donateurs                                                vanaf €   15,00

Links kunt u de mogelijkheden voor zowel jeugd als voor senioren bekijken. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Voornaam *

Achternaam: *